НИТ - Нови Интернет Технологии
 • Вход
Показване на страничната лента

Помощна навигация

Проведете Вашето събитие чрез нашата платформа за организиране и провеждане на онлайн и хибридни събития, уебинари, онлайн семинари и конференции!


Нашата услуга е лидер в съвременните корпоративни видео комуникации - лесна и надеждна платформа за видео и аудио конференции, възможност за стрийминг, свободен достъп или само за регитрирани потребители, отделни стаи за спонсори и пространство за качване на материали.

В сесиите участниците могат да общуват чрез публичен или персонален чат, обща бяла дъска и споделени бележки. Презентаторите могат да споделят екран или да качват материалите си в самата платформа.

Срещите могат да се разделят и в „стаи за дискусии“ - за сътрудничество в малък мащаб. Те са подходящи за брейнсторминг и тийм билдинг игри - ние можем да ви дадем много идеи за виртуални занимания!

Всички сесии - основни и със спонсори - могат да бъдат записани и предоставени в желания формат след събитието. 

Желаете да получите обратна връзка от всички участвали? За Ваше и тяхно удобство в платформата можем да направим Анкета, с която да съберете необходимата Ви информация - по време на или след събитието. Данните от нея ще получите в удобен формат - представени не само чрез текст, но и с диаграми.  

Планирай своите събития с нас

Уебинарите са подходящ инструмент за организиране и провеждане на различни видове обучения (в училища, в университети, фирмени обучения), организиране на конференции, бизнес срещи, семинари и всякакви други събития, изискващи комуникация и обмен на информация.

Какви са ползите от употребата на системата за уебинари

Ползи за фирмите
 • Предоставяне на информация относно нова услуга (продукт), функционалност или идея за справяне с евентуално възникнал при нейната употреба проблем.
 • Организиране и провеждане на вътрешно-фирмени обучения.
 • Организиране на виртуален тийм билдинг. Свържете се с нас, за да Ви разкажем повече идеи за онлайн екипни игри. 
 • Организиране и провеждане на конференции.
 • Организиране и провеждане на вътрешни събрания с гласуване за Х точки в онлайн формуляр. Нашата платформа автоматично предава резултатите с детайлна информация. 
Ползи за образователните институции
 • Предоставяне на нови обучителни модули, нови предмети, упражнения и извънкласни дейности.
 • Лесна и бърза комуникация.
 • Предоставяне на професионално обучение на достъпна цена.
 • Възможност за гледане на запис на уебинара.
 • Предоставяне на многопластово обучение – особено подходящо при по-продължителни или по-обемни курсове.


Как участниците достъпват платформата? 


Събития със свободен достъп
- участниците получават директен линк към платформата. Там са свободни да разглеждат всичко, което е подготвено за тях, както и да се включват в основната сесия или стаите на спонсорите. 

Затворени събития - желаещите да участват, получават персонален профил в платформата. Само по този начин те могат да достъпят материалите и сесиите. Тази въможност позволява проследяване на всички включили се в събитието. 

Устройства - участниците могат да 'присъстват' на събитието Ви по най-удобния за тях начин - през телефон, таблет или компютър - без да инсталират допълнителни приложения. 

Представете лекторите, които ще участват в събитието.

Нека всички имат достъп до програмата на събитието. Може да бъде видима 24/7 в платформата или да бъде сваляна като файл. Освен информация за събитието, може да представите спонсори, организатори и каквото още се сетите. Имате възможност да рекламирате своите продукти и услуги с рекламно каре по Ваш избор и позиция в платформата. 

Част от нашите клиенти

Хубава главна страница и добре структурирана платформа. Техническа поддръжка от началото до края. 

Свържете се с нас, за да организираме заедно следващото Ви онлайн събитие!